Többen tiltakoznak az önkormányzat mostani beruházása ellen, mint öt éve az aszfaltozás ellen!

Csaknem 470 aláírás gyűlt eddig össze az aktivisták jóvoltából, ami azt jelenti, hogy jóval többen tiltakoznak az út építése ellen, mint korábban bármikor. Öt évvel ezelőtt négyszáz aláírás elegendő volt ahhoz, hogy az önkormányzat belássa: a Flór Ferenc utca környékén élők túlnyomó többsége azt szeretné, ha ez az utca megőrizhetné az erdei jellegét.

Soha ennyien nem kérték még, hogy hagyják békén végre ezt az utcát!

A szervezők folytatják az aláírásgyűjtést, és más programokat is terveznek annak érdekében, hogy felhívják a politikusok figyelmét arra, hogy az emberek úgy gondolják, hogy ebben az utcában nincs betonnak helye. Egyúttal kezdeményezik az önkormányzatnál, hogy a Vedres Márk utca – Flór Ferenc utca sarkon is legyen útlezárás azért, hogy azon a részen is megszűnhessen az átmenő forgalom úgy, hogy az ingatlanok megközelíthetősége eközben nem változik.

Ha Ön is egyetért azzal, hogy szükségtelen a fák és bokrok helyére betont önteni, vagy csak szeret kocogni, futni az erdő mentén, esetleg kutyát sétáltat arra, vagy gyermekével élvezi a természet közelségét, akkor írjon nekünk, és válaszlevélben jelezzük, hogy aktuálisan éppen hol van aláírópont.

UPDATE: nyitvatartási időben (8.00-19.00) állandó aláírási lehetőség a Tündér Tanya Glutén-, tej- és tojásmentes Pékség & Cukrászdában, a Budapest Üllői út 767. szám alatt.